سيد رضا موسوي درادامه خاطرنشان کرد: در سال 76 سيد محمد خاتمي راديوي تخصصي قرآن در برنامه هاي راديويي به صورت تخصصي راه اندازي شد چراکه تأسيس راديوي تخصصي قرآن امري لازم و ضروري به نظ مي رسيد .
به گفته اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي؛وجود راديو قرآن براي نظام جمهوري اسلامي آبروي جهاني محسوب مي شود.
وي با بيان اين که بعد از راهاندازي اين راديو اختصاصي سيماي قرآن نيز راه اندازي شد تصريح کرد: پس از گذراندن اين مراحل راه اندازي موزه تخصصي با موضوع قرآن ضروري به نظر مي رسيد.
وي با اشاره به اينکه راه اندازي اين موزه کاري دشوار و مستلزم هزينه اعتبارات، امکانات و نيروي انساني بود که مسجد جامعي فعاليتهاي بسياري داشت اظهارداشت:هم اکنون روزهاي دوشنبه و پنج شنبه براي بازديد از اين موزه تعيين شده اما به نظر ميرسد مردم در تمام ايام هفته نيازمند بازديد از اين موزه باشند.
معاون فرهنگي و ارتباطات سازمان ميراث فرهنگي در پايان به ساماندهي بهتر و رده بندي فعاليتهاي اين موزه اشاره کرد.
در ادامه اين مراسم احمد مسجد جامعي گفت: پيش از تأسيس موزه قرآن به عنوان اولين موزه تخصصي قرآن موزه قرآن و کتابت درتبريز افتتاح شده بود.
وي با بيان اين که موزه قرآن به عنوان اولين موزه تخصصي به صورت هيأت امنايي اداره ميشودتصريح کرد: يز پيش از راهاندازي اين موزه، مجموعه آثاري براي اين موزه خريداري شد.
به گفته وي؛ ازجمله برنامههاي پيگيري شده دراين موزه مي توان به تأسيس گنجينه موزه، دو دوره پيوسته آموزش فيلمسازي در حوزه قرآن و مراسم ترويج به صورت پژوهشي در نمايشگاه مکتب شيراز در قرآن و مکتب تبريز در قرآن اشاره کرد.
در پايان اين مراسم فخرالدين صابري گفت: حضور مستمر دراين تشکيلات ،برگزاري جلسات هيأت امنا ،استفاده از فرهيختگان، ارتباط با علماي قم، توجه به فعاليت نمايشگاهي،پژوهشي،فرهنگي ، ،ايجاد فضاي مناسب براي مطالعه و پژوهش براي علاقمندان به اين عرصه و تلاش براي بالا بردن سطح گروههاي مختلف اجتماعي،فرهنگي، ساماندهي و حفاظت از آثارتاريخي قرآني در رأس برنامههاي اين موزه خواهد بود./119
انتهای پیام/